Uw therapeute Lisette van der Weerd

Uw therapeute is Lisette van der Weerd (1978), woonachtig in Alteveer (Gn.) met haar man en twee dochters.   

Over mijn werk

“Na mijn zorgopleiding ging ik aan het werk als verzorgende IG in de ouderenzorg. In diezelfde functie ging ik daarna aan de slag op de afdelingen oncologie, longziekten en interne geneeskunde van het Refajaziekenhuis in Stadskanaal. Hier werk ik nog altijd achttien uur per week, naast mijn werk voor Praktijk Van der Weerd.’’ 

Over mijn klachten

“Zelf leed ik al vele jaren aan chronische rugklachten. Ook had ik al heel lang hormonale klachten. Ik bezocht in de loop der tijd vele therapeuten, maar de resultaten vielen tegen. Via de werkgever van mijn man - Meilof Riks - kwam ik terecht bij therapeute Tiny Lok in Groningen. Haar therapie hielp daadwerkelijk, ik vond het geweldig.’’

Over mijn praktijk

“Tiny Lok is inmiddels de zeventig ruim gepasseerd en nog erg fit. Wel heeft zij vanwege haar leeftijd wat gas teruggenomen. Daarom zocht zij iemand die haar werk wil voortzetten, iemand in wie zij het volste vertrouwen heeft. Door mijn persoonlijke ervaring raakte ik geïnteresseerd in deze therapie. Onze goede verstandhouding, mijn achtergrond in de zorg, mijn interesse in het menselijk lichaam als geheel en mijn persoonlijke, positieve ervaring met deze therapie lagen eraan ten grondslag dat zij mij vroeg om haar leerling te worden. Hierover hoefde ik eigenlijk helemaal niet na te denken, ik zei gelijk ‘ja’. En zo begon ik mijn eigen praktijk, waarmee ik inmiddels al vele mensen heb mogen helpen. En dat is bijzonder dankbaar werk.”

Over mijn opleidingen

  • MDGO-VZVP (verzorgende IG, MBO 3)
  • MBO Verpleegkundige niveau 4
  • DORN-therapie
  • Breuss-massage
  • reanimatie
  •  HBO medische basiskennis via Con Amore

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op! Ik sta u graag te woord!

Contact

De Zwaaikom 23
9641 KW Veendam
06-13701912
Email ons

Wilt u ook af van uw pijn en klachten? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Onze behandelmethodes

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Elektro acupunctuur

Elektro acupunctuur

Dorntherapie

Dorntherapie

Breussmassage

Breussmassage

Voeding & advies

Voeding & advies